Dječak u SAD-u umro tijekom svog prvog rodea, jahao je na biku

Foto: GoFundMe

14-GODIŠNJI dječak je umro tijekom svog prvog jahanja bika na rodeu u Sjevernoj Karolini. Incident se dogodio u subotu, tijekom zimskog rodea Rafter K Rodeo u gradu Kingu. Organizatori su odmah pozvali hitnu pomoć. Denim Bradshaw je navodno tijekom jahanja doživio srčani zastoj te je prevezen u bolnicu gdje je kasnije preminuo. Amanda Paquette, čiji je sin također sudjelovao u rodeu, kazala je za lokalnu TV postaju kako je vidjela bika da gazi po Denimu nakon što je on pao s njega.

"Sinoć je bila najduža noć u mom životu. Moj prekrasni 14-godišnji sin je otišao kod Gospodina. Probudila sam se u noćnoj mori koja će trajati do kraja života!" napisala je na Facebooku njegova majka, Shannon Bowman, a prenosi Sky News.

Sestra dječaka je na stranici GoFundMe navela kako mu je ovo bio prvi put da jaše bika. "Krenuo je u svijet jahanja bikova i zaljubio se. Čizme, kaubojski šeširi i te velike kopče za remen - sve mu se to svidjelo. 28. siječnja je trebao jahati svog prvog bika, bio je jako uzbuđen. Nitko od nas nije mogao zamisliti da će ovo prvo jahanje uzrokovati njegovu smrt", napisala je sestra.

Pročitajte više

 

Pročitajte više