Djelatnica telefonom isprebijala naoružanog razbojnika u Srbiji

MASKIRANOG i naoružanog razbojnika, koji je pokušao izvesti pljačku mjenjačnice u mjestu Čoka u Srbiji, telefonskom je slušalicom isprebijala Radica Alsadi, djelatnica predstavništva beogradske turističke agencije "Lasta".

Pokušaj pljačke dogodio se prekjučer oko 19 sati, a Alsadi je pištoljem naoružanog razbojnika telefonom izudarala po glavi i rukama, nakon čega je ovaj sav zbunjen strpao pištolj u džep i pobjegao glavom bez obzira.

"Oko 19 sati u kiosk mjenjačnice, u kojem se nalazi i turistička agencija, iznenada je uletio razbojnik s fantomkom i uperio pištolj u mene, no to me ni najmanje nije uplašilo", kazala je za Press Alsadi.

Ona ga tukla, a on cijelo to vrijeme govorio "Ovo je pljačka" na mađarskom

"Uperio je pištolj prema mojoj glavi i počeo mrmljati na mađarskom jeziku. Nisam ga razumjela, no srećom sam u ruci držala telefonsku slušalicu i odmah ga počela njom udarati po rukama i glavi. Međutim, on je i dalje stajao sa uperenim pištoljem. Na mađarskom je uporno ponavljao iste riječi. Kasnije sam saznala da je cijelo vrijeme govorio 'Ovo je pljačka!'", objasnila je hrabra djelatnica.

Zanimljivo je kako je u trenutku pljačke ispred kioska u kojem se nalaze mjenjačnica i turistička agencija bilo dosta putnika, koji su čekali autobus na stanici i za koje Alsadi tvrdi da su je čuli kako zove upomoć i viče ali kako joj nitko nije htio pomoći. na kraju je kazala kako je razbojnik pobjegao tek kad je ona počela vikati kako je tu policija.

K.S.
Foto: Press

Pročitajte više