Djelatnik Holdinga brutalno pretukao ženu na grobu njenog supruga!

ZAGREBAČKA policija nije podnijela kaznenu prijavu protiv Antuna Prše, 61-godišnjeg zaposlenika groblja Markovo polje pokraj Sesveta, iako je brutalno pretukao 53-godišnju M.V, dok je uklanjala stare svijeće i lampione s groba svoga supruga, kojeg su nepoznati počinitelji uporno zatrpavali smećem.

Potres mozga, hematomi, psihički šok...

Pretučena i šokirana žena završila je u bolnici u Vinogradskoj, ima hematome po glavi i tijelu, zadobila je potres mozga, i još ne može vjerovati što joj se dogodilo. Indexu se javila njena kćerka Ana, zgranuta ponašanjem policije i uprave groblja Markovo polje.

"Majka je išla do kontejnera baciti staro cvijeće koje je po tko zna koji put zatekla na očevom grobu, a onda je do nje dotrčao taj Prša, imao je radnu odjeću Zagrebačkog holdinga. Počeo se na nju izderavati 'što ti bacaš moje cvijeće', psovao je... Udario je šakom u lice, a majka je pala i lupila glavom u beton. I dan poslije tamo je bila mrlja od krvi", rekla je Indexu kćerka napadnute, koja je mjesto incidenta fotografirala i poslala nam slike.



Novi šokovi uslijedili su nakon napada: Prša je idući dan uredno došao na posao, a iz uprave groblja poručili su obitelji napadnute da oni tu ne mogu ništa, jer se radi o zaposleniku s psihičkim tegobama, koji radi skraćeno radno vrijeme!

Policija podnije prijavu - zbog remećenja javnog reda i mira!

Slično su reagirali i policajci iz PP Sesvete, koja se nalazi stotinjak metara od groblja: nakon što su napravili zapisnik, Prša nije zadržan u pritvoru, iako je napadnuta M.V. od njegovog šaketanja zadobila niz ozljeda. Priveli su ga tek dan poslije.

Iz Policijske uprave zagrebačke Indexu su odgovorili da su protiv Prše podnijeli prekršajnu prijavu - zbog remećenja javnog reda i mira!

Iz Zagrebačkog holdinga, čiji je zaposlenik agresivni sesvetski grobar, kratko su poručili da ispituju slučaj. "U tijeku je disciplinski postupak protiv zaposlenika Gradskih groblja. Ukoliko se dokažu tvrdnje napadnute građanke, isti će biti rigorozno kažnjen", kaže glasnogovornik Holdinga Dušan Viro.  Neslužbeno doznajemo da će Prša vjerojatno dobiti otkaz.

Pročitajte više