Djevojčica iz Švedske snimila silovanje svoje 10-godišnje prijateljice

VIDEO snimka koju je mobitelom snimila 11-godišnja djevojčica iz Švedske, bit će upotrijebljena kao dokaz na suđenju starijem muškarcu iz Malmoa, optuženom za silovanje maloljetnice.

Prijateljicu djevojčice koja je napravila video snimku, i koja ima samo 10 godina, u više je navrata seksualno zlostavljao 69-godišnji muškarac, javlja portal thelocal.se.

Njezina majka posumnjala je kako nešto nije u redu kad je pronašla ceduljice s tajnim porukama dviju djevojčica. "Tada je pitala kćer o čemu se radi i saznala sve", rekao je tužitelj Jorgen Larsson.

"Ono što ovaj slučaj čini posebnim jest činjenica da je njena prijateljica snimila dijelove incidenta na svoj mobitel, a koje ću ja prikazati u sudnici", dodao je Larsson. Iako je snimka slabe kvalitete, jasno se može razabrati da se radi o stanu zlostavljača i njemu samom. Policija je 69-godišnjaka uhitila početkom ožujka, otkad se nalazi u pritvoru.

Zlostavljana je djevojčica pozitivno identificirala muškarca koji ju je seksualno zlostavljao, a medicinski izvještaji potvrdili su njenu priču.

B.V.
Foto: photos-suede.com

Pročitajte više