Djevojka bacala čaše na vlasnike kafića: "Kreteni jedni, neće mene nitko izbaciti"

Nije fotografija događaja ni osoba o kojima se govori u tekstu Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

"KRETENI jedni, ja ću biti dokle hoću, ne može mene nitko izbaciti", urlala je djevojka (27) na vlasnike kafića u Slavonskom Brodu nakon što joj više nisu htjeli točiti piće. 

Kako prenosi Danica.hr, u studenom prošle godine izbio je sukob, a djevojka je morala i u bolnicu. Prema presudi prekršajne sutkinje, djevojka je uzela staklene čaše sa šanka pa ih bacala na vlasnike. Kako bi je smirio, jedan od gostiju (44) zamolio ju je da izađe, što je ona odbila, zbog čega ju je 44-godišnjak povukao za ruku.

Djevojka je zbog toga pala na pod pa su je vlasnici uhvatili za ruke i izgurali iz kafića na ulicu. "Tamo se nalazio njezin poznanik s kojime je bila u navedenom ugostiteljskom objektu, a nakon svega djevojka se uputila u Opću bolnicu Dr. J. Benčević radi ukazivanja liječničke pomoći", navela je sutkinja. 

Svih četvero aktera proglašeno je krivima za remećenje javnog reda i mira, zbog čega moraju platiti 450 kuna kazne. 27-godišnjakinja mora podmiriti 180 kuna troškova postupka, a trojac po 100 kuna. 

Pročitajte više