đula rušinović-sunara na htv-u predstavila program svoje neovisne liste

Đula RušinovićSunara predstavila je večeras na Hrvatskoj televiziji (HRT) izborni program neovisne liste koje je nositeljica, istaknuvši da joj je cilj u središte interesa države postaviti ono što je svakom čovjeku najvažnije i najsvetije zdravlje i obitelj.

Rušinović-Sunara je nositeljica neovisne liste u devet izbornih jedinica, na kojoj se za zastupnike natječe ukupno 126 kandidata, iza kojih, ističe, "stoje djela koja su proteklih godina mediji teško mogli preskočiti".

Zauzima se za zaštitu obitelji kao društvene jezgre te za više žena u Hrvatskom saboru, a smatra da samo neovisni zastupnici, neopterećeni stranačkom stegom, mogu provesti stručne programe. "Napredak mogu osigurati samo stručnjaci, a ne političke stranke", kazala je Rušinović-Sunara, dodavši da će se u Saboru zauzimati za reformu sudstva, jer "ne želim da naša djeca i dalje uče da je kriminal isplativ".

Ocijenivši da je u Hrvatskoj na djelu "partitokratski terorizam", Rušinović-Sunara je biračima poručila: "Gledajte oko sebe. To što vidite vaša je stvarnost. Glasujte za našu neovisnu listu i za vašu budućnost."

(Hina) ibob/tr sp



Pročitajte više