Dokumenti o Epsteinu: "Princ Andrew je kod Epsteina dobivao svakodnevne masaže"

Foto: Florida Southern District Court

Princ Andrew uživao je svakodnevne masaže dok je provodio tjedne u kući Jeffreyja Epsteina na Floridi, svjedočio je čovjek koji se brinuo da Epsteinov dom bude čist, navodi se u najnovijem setu objavljenih dokumenata o milijarderu pedofilu. 

Novoobjavljeni dokumenti uključuju transkript videointervjua s Juanom Alessijem, koji je radio u rezidenciji financijera pedofila u Palm Beachu na Floridi. Alessi se 2009. na sudu suočio s pitanjima o Epsteinovoj vezi s vojvodom od Yorka i njegovom bivšom suprugom Sarah Ferguson. 

"Andrew je išao na dnevne masaže"

Rekao je da vjeruje da je bivša vojvotkinja od Yorka posjetila Epsteinov dom na Floridi samo jednom, i to na kratko, ali je za princa Andrewa rekao da je tamo bio tjednima. Na pitanje koliko je često išao na masaže, Alessi je odgovorio: "Rekao bih da je išao na dnevne masaže."

Andrew se povukao iz javnog života zbog veza s Epsteinom u studenom 2019. godine, a zatim je izbačen iz monarhije i oduzete su mu titule nakon što ga je Virginija Giuffre, jedna od Epsteinovih navodnih žrtava, optužila da ju je seksualno napao kada je imala 17  godina. On sve to oštro poriče. 

Harvey Weinstein, supruga jednog od šefa Victoria's Secreta...

U trećem i četvrtom setu objavljenih dokumenata ima preko 1000 stranica. 

Dokumenti su bili dio tužbe koju je Giuffre podnijela protiv Epsteinove bivše djevojke i dugogodišnje suradnice Ghislaine Maxwell. U najnovijim dokumentima spominje se osuđeni seksualni predator Harvey Weinstein, bivši holivudski mogul.

A tu je i poziv koji je Epsteinu uputila supruga bivšeg izvršnog direktora Victoria's Secreta Lesa Wexnera "kako bi razgovarali o nečem privatnom", otkrivaju dokumenti. Također se navodi da su odvjetnici u potrazi za informacijama o Epsteinovoj suradnici Ghislaine Maxwell na njenom laptopu tražili riječi: "Princ", "Andrew", "masturbirati" i "bradavica".

Pročitajte više