U novim dokumentima se spominju 18+ snimke Clintona, princa Andrewa i milijardera

Foto: Profimedia

Jeffrey Epstein navodno je snimio seks-snimke princa Andrewa, bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i milijardera Sir Richarda Bransona, navodi se u najnovijim sudskim dokumentima o milijarderu pedofilu. Navedene tvrdnje je iznijela Sarah Ransome, koja kaže da je bila žrtva Epsteina, piše Sky News.

Andrew je oštro negirao bilo kakvu krivnju. U Bransonovo ime oglasila se glasnogovornica njegove kompanije Virgin Group. "U izvješću New Yorkera objavljenom 2019., Ransome je priznala da je 'izmislila' vrpce. Možemo potvrditi da su tvrdnje Sarah Ransome neutemeljene", poručila je. 

Princ Andrew platio milijune funti za nagodbu

Predstavnici bivšeg američkog predsjednika nisu željeli komentirati optužbe. Ransome je u isječcima e-pošte navela da je još jedan bivši američki predsjednik Donald Trump imao seksualne odnose s "mnogim djevojkama". "Znam da je moja prijateljica redovno imala seksualne odnose s Trumpom u Jeffreyjevoj vili u New Yorku", napisala je. 

Princ Andrew povukao se iz javnog života i više ne koristi titulu Njegovo Kraljevsko Veličanstvo nakon kontroverze oko njegovog prijateljstva s Epsteinom. Platio je milijune funti za nagodbu u parnici s Virginijom Giuffre, koja ga je optužila da ju je seksualno napastovao kad je imala 17 godina.

Cijelo vrijeme je govorio kako ju nikada nije upoznao, ali je ipak pristao platiti dogovoreni iznos. Američki sudac naredio je otpečaćivanje stotina dokumenata u sklopu tužbe koju je Giuffre podnijela protiv Epsteinove bivše djevojke i dugogodišnje suradnice Ghislaine Maxwell.

"Svojim očima sam vidjela dokaze"

"Kada je moja prijateljica imala spolni odnos s Clintonom, princom Andrewom i Richardom Bransonom, Jeffrey je svaki put napravio snimke seksa. Hvala Bogu da je uspjela doći do nekih snimaka seksa, na kojima se jasno vide lica Clintona, princa Andrewa i Bransona koji su s njom imali seksualni odnos", pisala je Ransome. 

"Frustrirajuće, Epstein se nije vidio ni na jednoj snimci, ali bio je tako pametan! Nakon što sam dva sata pokušavala uvjeriti svoju prijateljicu da mi se javi, na kraju sam je uspjela nagovoriti da mi pošalje neke od snimaka koje je zadržala, uključujući one na kojima se nalaze trojica gore spomenutih muškaraca", dodala je. 

"Osobno mogu potvrditi da sam svojim očima vidjela dokaze ovih seksualnih činova, koji jasno identificiraju Billa Clintona, princa Andrewa, Richarda Bransona kako imaju seksualni odnos s mojom prijateljicom. Kada je moja prijateljica na kraju skupila hrabrosti progovoriti i otišla na policiju 2008. prijaviti što se dogodilo, ništa nije učinjeno i bila je u policiji krajnje ponižena", zaključila je. 

Pročitajte više