Milošević: Bila mi je čast služiti hrvatskom narodu, vraćam se u poduzetništvo

Foto: Facebook

HRVATSKI sabor je potvrdio prestanak zastupničkog mandata HDZ-ovog Domagoja Ivana Miloševića, koji je podnio ostavku na dužnost, te dolazak na njegovo mjesto Majde Burić.  Majda Burić odmah je i prisegnula da će dužnost obnašati savjesno i odgovorno, u skladu sa zakonom i Ustavom.

Zbog odlaska HDZ-ova Ivana Domagoja Miloševića napravljene su i izmjene u nekoliko saborskih odbora, gdje će ga zamijeniti stranački kolege Darko Sobota, Danica Baričević, Majda Burić i Marko Pavić.

Bivši HDZ-ov potpredsjednik vlade javio se na Facebooku

Domagoj Ivan Milošević, koji je bio na dužnosti potpredsjednika u vladi Jadranke Kosor, o odlasku iz politike oglasio se na svom Facebook profilu.

"Dragi prijatelji,

Nakon deset godina intenzivnog bavljenja politikom, odlučio sam se vratiti u poduzetništvo.

Bila mi je čast služiti hrvatskom narodu, našoj predivnoj zemlji i stranci kojoj pripadam, najbolje što znam.

Dugo vremena za jednog poduzetnika na privremenom radu u politici, kako sam često govorio, stekao sam veliko političko, ali i nesvakidašnje životno iskustvo.

Sada se ponovno planiram posvetiti poduzetništvu, stvaranju novih vrijednosti u Hrvatskoj i na prostoru Europske Unije, ali posebno obitelji koja je prečesto bila na drugom mjestu u odnosu na politički život i poziv.

Zahvaljujem svima koji su bili podrška, kao i onima koji su bili korektni protivnici.

Najviše od svih supruzi i djeci na strpljenju i ljubavi.

Ostajem na raspolaganju svojoj zemlji, stranci i hrvatskoj javnosti kad god ću iskustvom i znanjem moći pridonijeti ubrzanju gospodarskog napretka za bolju i sigurniju budućnost naše djece", napisao je.

Pročitajte više