Don Stojić organizira konferenciju katoličkih muškaraca: "Adame, gdje si?"

Foto: Facebook

MUČI li vas pitanje koliko ste se i u kom smjeru udaljili od praoca Adama, a realno - koga to pitanje ne muči, i Božje namjere pri stvaranju prvog muškarca, don Damir Stojić možda ima odgovore za vas.  

Nakon što se istaknuo misionarskim pohođenjem više nagih nego odjevenih posjetitelja festivala Ultra i proglašavanjem pobjede svetosti nad vražjim opačinama u sklopu manifestacije Holywin, nasuprot Halloweenu, ovaj svećenik u crkvi Sveta Mati slobode organizira konferenciju katoličkih muškaraca pod naslovom: "Adame, gdje si?"

Za 50 kuna dobijete don Stojića i večeru

"Dragi muškarci, očevi, mladići i starci, u subotu, 21.3. od 15 - 20 h družit ćemo se, razgovarati, promišljati i moliti o tome kako i gdje smo pali i udaljili se od one slike muškarca koju je Bog zamislio i kako se vratiti. Odvaži se i dođi!" napisao je don Damir Stojić na Facebooku najavljujući konferenciju katoličkih muškaraca.

Religiozni mužjaci Homo sapiensa željni potrage za Adamom trebaju samo ispuniti prijavnicu i uplatiti 50 kuna, u cijenu je uključena večera nakon mise, i don Damir Stojić će ih poučiti, vratiti na pravi put, prosvijetliti učenjem o teologiji tijela.

Odrekao se spolnosti, ali uči druge

"Mnogi se danas izjašnjavaju kao katolici, a olako odbacuju nauk Crkve na području spolnosti. Mnogi katolici uopće ne znaju temeljni nauk o kontracepciji, umjetnoj oplodnji itd., a oni kojima je poznat ne znaju rastumačiti zašto Crkva to naučava. Vidimo kako pitanja o smislu života i spolnosti pogađaju čovjeka na najdublji način. Teologija tijela daje sustavan odgovor na najveća čovjekova pitanja. Nudi lijek u korijenu. Ozdravljenjem vlastitog identiteta i spoznajom da smo ljubljena djeca Božja čovjek počinje živjeti novim životom, životom otkupljena čovjeka​", stoji na stranicama Teologije tijela preko kojih tip, koji se odrekao spolnosti, poučava druge kakva bi njihova spolnost trebala biti.

Pročitajte više