drago mintas predstavio na htv-u program građansko-demokratske stranke

Građanskodemokratska stranka (GDS) zauzima se za jednogodišnji mandat zastupnika u Hrvatskom saboru, kazao je predstavljajući program te stranke večeras na HTVu Drago Mintas.

Ako osvoji vlast, ta će stranka nakon godinu dana građane pozvati da ocijeni njihov rad te otići s vlasti ako ocjena bude slaba, kazao je Mintas.

Dodao je da GDS nema čarobni štapić za brza rješenja, ali da život u Hrvatskoj u suradnji s građanima može učiniti boljim, časnijim i sretnijim. Biračima je poručio da su oni koji "ponovno mašu hrvatskim zastavama i smiju im se s predizbornih plakata" u 12 godina vlasti bogato naplatili svoje domoljublje.

"Pjevaju hrvatske pjesme, a dušu su prodali vragu", kazao je Mintas i dodao da o lošem životu hrvatskih građana najbolje svjedoče "minusi na karticama, lihvarske kamate i banke pune nekretnina i automobila onih koji nisu mogli vraćati nepovoljne zajmove".

Mladim naarštajima dosadašnje su vlasti podigle cijene školarina "te im darovali droge, legalnost istospolnih zajednica i osjećaj normalna života bez rada", smatra Mintas. Sve to, kako je rekao, smišljeno je u glavama europskih moćnika da bi Europa došla u vlasništvo hrvatskih kuća, hotela, gradilišta i mora, odnosno da bi "došla do hrvatske zemlje bez naroda".

Nacionalnim manjinama Mintas je poručio da ne glasuju za svoje zastupnike, jer se oni "preko njihovih glasova žele dočepati četverogodišnjeg lagodna života i mirovina".

(Hina) am jn

Pročitajte više