Efendija i maneken zlostavljao suprugu pred djecom u prostorijama Islamske zajednice

Foto: Mirza Delic/Facebook

EFENDIJA i maneken Mirza Delić iz Vinkovaca osuđen je i proglašen krivim za zlostavljanje supruge pred djecom. Delić je bio u braku s Amelom Delić s kojom ima dvije kćeri. Pred djecom, u prostorijama Islamske zajednice u Vinkovcima, nasrnuo je na suprugu Amelu, piše portal crna-hronika.info.

"Općinski sud u Vinkovcima po sucu Dubravki Pažen donio je presudu zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji 7.2.2022. godine u Vinkovcima. Kako piše u presudi, okrivljenik Mirza Delić, rođen 1989. godine u Vinkovcima, zaposlen, rastavljen, otac dvoje djece dužan je platiti kaznu od 1.500 kuna zbog nemilog događaja koji se desio 29.5.2020. godine u Vinkovcima gdje je u uredu Islamske zajednice, u nazočnosti djece počinio nasilje u obitelji prema supruzi Ameli Delić, psihičko nasilje na način da joj se obratio pogrdnim riječima:

'Kravo jedna, smeće jedno, govno jedno, ti si maloumna', što je kod istih prouzročio povredu dostojanstva i uznemirenost, a potom je upotrebio fizičku silu, uslijed koje nije nastupila tjelesna ozljeda, na način da ju je rukama izgurao iz ureda", piše taj portal.

Pročitajte više

 

Pročitajte više