Elisabeth Fritzl i djeca zbog medijske hajke ponovno traže novi dom

ZBOG neprekidne medijske hajke i činjenice da je otkrivena adresa njihovog dosadašnjeg tajnog skrovišta, Elisabeth Fritzl i njena djeca prisiljeni su potražiti novi dom. Strahuju da zbog prevelikog interesa javnosti toliko željeni mir nikad neće pronaći.

> Video: Fritzl osuđen na doživotni zatvor!

> Fritzl iz našeg sokaka

Iako su austrijske vlasti tražile od medija da se "drže podalje" od Elisabeth i njeno šestero djece, paparazze pojedinih britanskih tabloida je bilo nemoguće obuzdati pa su sredinom veljače u medijima osvanule fotografije sadašnjeg izgleda 43-godišnje Elisabeth i njene 17-godišnje kćeri Lise.

"Nikad nisam prišao ni blizu selu u kojem sad žive, ali područje je u posljednje vrijeme preplavljeno fotografima. Čini se kako će je progoniti gdje god da ode. To je tužno i razočaravajuće", rekao je jedan od lokalnih novinara za Sky News.

Elisabeth se suočila s ocem, oči u oči

Susret s ocem u sudnici Elisabeth su navodno preporučili psihijatri i to kako bi "mogla nastaviti dalje".

Psihologinja dr. Eva Muenker Kramer je rekla: "Elisabeth mora razdvojiti prošlost od budućnosti kako bi mogla nastaviti sa svojim životom. Ovo nije kraj, ali je korak prema naprijed".

Bojan Pančevski, autor knjige "Zločini Josefa Fritzla - Istraživanje istine", koja bi se uskoro trebala naći na tržištu je rekao: "Žalosno, ali Elisabeth će teško biti sakriti se tako da je ne nađu. Tko god primijeti da se žena sa šestero djece doselila na njihovo područje, postat će sumnjičav".

I.M.
Foto: Bild/AFP/The Sun/eFakt.pl/24.at

Pročitajte više