Engleska manekenka nestala nakon što se njezin dečko u nedjelju predozirao kokainom

ENGLESKI model Kyara Dekker nestala je danas nakon što se njezin ljubavnik, milijunaš Melvin Sabour, u nedjelju predozirao kokainom i umro pred njom.

Dekker nitko nije vidio niti čuo više od 24 sata, a svojoj je prijateljici na mobitel poslala poruku "odlazim, pozdrav". Njezin ljubavnik Melvin Sabour je bio direktor u investicijskoj kompaniji AKN Investments, a umro je u svojem londonskom stanu, najvjerojatnije zbog predoziranja kokainom, piše Daily Mail.

Nakon svađe šmrkao visokokvalitetan kokain

Sabour je proglašen mrtvim u nedjelju navečer nakon što je manekenka pozvala hitnu pomoć. Iz policije tvrde kako ovu smrt ne vode kao sumnjivu, no žele saznati tko je milijunašu prodao drogu. Vjeruje se kako je Sabour šmrkao visokokvalitetan kokain nakon što se par posvađao tijekom Valentinova. Ona ga je napustila kako bi se družila s ruskom dizajnericom Nicole Sconciaforni i manekenkom Sophie Anderton. Po povratku u stan njezin ljubavnik se već predozirao te je prestao disati.

Dizajnerica Sconciaforni otkrila je jučer da se srušila nakon razgovora s Decker u kojem je Kyara djelovala histerično. Rekla je kako je Kyara bila izvan sebe nakon cijelog događaja te je počela piti. Još se očekuju rezultati obdukcije koja bi trebala pokazati je li Sabour konzumirao smo kokain ili je u pitanju bila neka kombinacija. 

I.Kri.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više