Epilog obiteljske svađe u New Mexicu: Troje mrtvih i sedmero ranjenih

U PUCNJAVI koja se dogodila u američkoj saveznoj državi New Mexico, tri su osobe ubijene, a sedam je ranjeno. Prema informacijama iz policije koje objavljuje CNN, pucnjava se dogodila u gradu Albuquerqueu. Pretpostavlja se da je i osoba koja je započela pucnjavu među ubijenima.

Policija je dobila dojavu o pucnjavi, a kad je došla do mjesta incidenta, ondje je pronašla 10 ustrijeljenih osoba: troje ubijenih među kojima je bio i muškarac za kojeg se vjeruje da je izvršilo krvavi napad.

"Vjerujemo da je do incidenta došlo nakon razmirice između bračnih partnera", objavio je šef policije grada Albuquerquea Ray Schultz.

Nedugo nakon incidenta, policija je objavila informaciju da je šest osoba ubijeno, ali je kasnije broj ispravljen na tri mrtve osobe. POlicija je ovu grešku u brojanju objasnila kao "nesporazum između informacija koje je javilo policijsko i medicinsko osoblje".

"Jedna od žrtava, zaposlenica tvrtke Emcore Corp. u kojoj se pucnjava i dogodila, žena je ili djevojka ubojice", rekao je Ray Schultz. Policija je objavila i kako su djeca ubijenih locirana te da je s njima sve u redu.

Američki mediji prvo su objavili kako je ubojstva počinila žena da bi se u kasnijim izvještajima ispravili te napisali da je ubojica ipak bio muškarac.

Pročitajte više