PREDSJEDNIČKI IZBORI

Evo rezultata ankete: Tko vam se najviše svidio tijekom sučeljavanja?

Foto: Igor Kralj/Pixsell, Index

ZAVRŠILO JE sučeljavanje predsjedničkih kandidata. Trajalo je više od dva i pol sata. Tijekom trajanja pitali smo vas da u našoj anketi glasate za kandidate koji vam se najviše sviđaju. Evo rezultata. Glasale su gotovo 33 tisuće ljudi. Oduševio vas je Juričan, a najviše vas je razočarala Kolinda.

 

Ono što ispod svake naše ankete naglasimo je to da one nisu znanstveno utemeljene. Naime, izrada anketa složen je statistički posao u koji treba uvrstiti mnogo raznih parametara, a što je u online anketi naprosto nemoguće. Naše ankete služe kao pokazatelj o tome kako razmišlja čitateljstvo Indexa te ih ne treba shvaćati potpuno ozbiljno. No ono što je bitno dodati je to da na naše ankete u pravilu u kratko vrijeme odgovore deseci tisuća ljudi te kao takve svakako pokazuju puls jednog dijela pučanstva. Iako je u anketi bilo moguće samo jednom glasati s jedne adrese, jasno, moguće su manipulacije od nekoga tko ima vremena i volje, što je nešto na što ne možemo utjecati.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više