Filipinka rodila na kruzeru pa skrivala bebu. Beba umrla

Istražni sudac iz talijanskog Grosseta odbacio je optužbu za ubojstvo protiv Chan Jheansel Pia Salahid, 28-godišnje Filipinke, koja je 17. svibnja rodila dijete na kruzeru Silver Whisper te je potom uhićena zbog smrti djeteta.

Istražni sudac potvrdio je njezino uhićenje, te je mlada žena ostala u zatvoru ali zbog optužbe za napuštanje djeteta koje je rezultiralo smrću. Njezine dvije kolegice, koje su s njom dijelile kabinu i koje su također bile uhićene zbog smrti bebe, puštene su na slobodu.

One su joj pomogle da rodi te bile su suučesnice u prikrivanju.

Kako piše Rai News, sud je nakon što je dobio rezultate obdukcije odbacio optužbe za ubojstvo. Za što će točno biti optužena osim za napuštanje djeteta, još nije poznato.

I ona sama cijelo je vrijeme istražiteljima tvrdila, kako pišu talijanski mediji, da nije htjela ubiti sina kojeg je nazvala Taylor. Samo se bojala da će ostati bez posla pa ga je skrivala. Kad god je mogla, došla ga je podojiti. Bebu je ostavljala u ormaru s odškrinutim vratima kako ne bi pala s kreveta i kako je nitko ne bi vidio i čuo plač.

Pročitajte više