Food bloger u Delhiju raskomadao djevojku. Ostatke bacao divljim životinjama

Foto: Twitter

MUŠKARAC iz Delhija u Indiji optužen je za ubojstvo svoje djevojke. Nakon što ju je ubio, njezino je tijelo raskomadao i dijelove sakrio po gradu kako bi ih pojele divlje životinje. Aftab Amin Poonawall, indijski food bloger, uhićen je šest mjeseci nakon nestanka Shraddhe Vikas Walkar pod sumnjom na ubojstvo, pišu indijski mediji pozivajući se na policijske izvore.

Informativna policijska web stranica, PoliceMediaNews, objavila je u ponedjeljak sliku žrtve na Twitteru te je navela da je uzrok smrti davljenje, prenosi Newsweek. Prema indijskim medijima, Poonawall je komade njezinog leša držao u velikom frižideru prije nego što ih je postepeno razbacao po gradu. Također su naveli da je par razgovarao o braku i da se Walkar u Delhi preselila iz svog doma u Mumbaiju kako bi živjela s Poonawallom. Navode i da se par svađao oko vjenčanja.

U članku na indijskom portalu Free Press Journal navodi se da je 28-godišnja Walkar upoznala svog dečka blogera dok su radili u pozivnom centru u Mumbaiju. Par je počeo izlaziti, no njihove obitelji bile su protiv njihove veze pa se par zajedno preselio u Delhi. Navodno su se posvađali kada je Walkar rekla da se uskoro želi udati, a bijesni Poonawall ju je tada navodno ubio.

Poonawall je razrezao Walkar na 35 komada koje je isprva spremio u hladnjak, a zatim ih u razdoblju od 18 dana postupno skrivao oko Delhija u nadi da će ih pojesti divlje životinje, rekla je policija za Free Press Journal.

Pročitajte više