FOTO Bandić u Velikoj Gorici HDZ-ovce napravio potpunim budalama

Foto: Facebook

IAKO JOŠ nije službena, jasno je da je počela predizborna kampanja za lokalne izbore. U Velikoj Gorici, gdje je na vlasti HDZ-ov gradonačelnik Dražen Barišić, tako su osvanuli plakati kojima se reklamira jeftina ZET-ova karta uvedena početkom ovog mjeseca. Podsjetimo, Velika Gorica je među gradovima koji su sa ZET-om potpisali ugovor kojim se i za okolicu Zagreba uvode karte od 4 kune, a koje vrijede 30 minuta.

Grad Velika Gorica to je odlučio izreklamirati na plakatima. "Cijela Gorica jedna zona" stoji na velikim plakatima diljem grada.

No, na velikom broju plakata uskoro se pojavila i naljepnica na kojoj stoji jednostavno "Hvala Bandiću".

Time je nepoznat netko zapravo, na plakate koje plaćaju porezni obveznici Velike Gorice, jednostavnom naljepnicom sve skupa pretvorio u Bandićevu kampanju.

O ovom zanimljivom marketinškom ratu kojeg plaćaju građani na svojoj je Facebook stranici pisao Goran Beus Richembergh, HNS-ov zastupnik i kandidat za gradonačelnika Velike Gorice.

"Ovako gradonačelnik Barišić iz proračuna financira svoju kampanju. A njegovi koalicijski partneri iz MB 365 troše puno manje: samo prilijepe svoju poruku", napisao je Goran Beus Richembergh.



 

Pročitajte više