FOTO Kod dilera u Šibeniku pronađena hrpa droge i puška Škorpion

Foto: Policija

ŠIBENSKA policija zaustavila je u prometu motor bez registracijskih oznaka koji je vozio 31-godišnjak s poništenom vozačkom. Motoru je također istekla valjanost prometne dozvole, a vozač je odbio test na droge i lijekove.

Policija je zbog sumnje da kod sebe posjeduje drogu pretresla motor na kojem je zatečen, a potom i stan u kojem boravi. Policijski pas Boy na više je mjesta u stanu pronašao drogu, pa su tako pronađeni 347 grama heroina, 118 grama marihuane, digitalna vaga, laka strojnica tzv. Škorpion s 14 metaka, 75 komada ampula ispunjenih tekućinom koja se nalazi na listi zabranjenih u sportu, manji iznos novca u eurima i dvije potkape.

U motoru je pronađen 71 gram heroina. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Također će protiv osumnjičenika biti podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenja četiri prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu iz šibenske policije.

Pročitajte više