FOTO Kolona na A3 od Dugog Sela prema Lipovcu je 3 kilometra

Screenshot: HAK

KAKO večeras javlja HAK, vozilo je u kvaru na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 51. km, između čvora DUGO SELO i naplatne postaje ZAGREB - ISTOK u smjeru Lipovca te se vozi po dva prometna traka.

"Zbog povećane gustoće prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac na prilazu zoni radova i u zoni radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se usporeno. Kolona između čvora DUGO SELO i odmorišta JEŽEVO u smjeru Lipovca duga je oko 3 km", stoji u HAK-ovom izvješću.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremena usporavanja moguća su u zonama radova, dodaju.

Već danima su gužve

Već danima su gužve na autocesti A3 jer tamo traju radovi.

Radovi bi mogli trajati do 10. srpnja

Radovi će se izvoditi sve dane u tjednu, uključujući i blagdane i praznike, za vrijeme dnevne vidljivosti te uz povoljne vremenske uvjete, a trebali bi biti završeni u roku od 50 odnosno 90 dana, naveo je HAC.

Zbog kompleksnosti radova i gustoće prometa promet će na tom dijelu autoceste A3 za vrijeme trajanja radova biti otežan, očekuju se kolone i zastoji pa HAC preporučuje vozačima da koriste alternativne pravce.

Foto: Čitateljica

Pročitajte više