Milanović tvrdi da nije hodočastio šatorašima. Što je onda ovo?

Foto: FaH

PREDSJEDNIK Zoran Milanović nedavno se silno naljutio kad mu je novinar i kolumnist Boris Dežulović napisao da je "hodočastio u šator" te je ustvrdio da je to laž.

> Dežulović odgovara Milanoviću: "Hodočastio je u šatoru, a sad su mu izrasla muda"

"Boro od Piska, Ragnar za siromašne, nesposoban prikladno odgovoriti na činjenicu da laže o činjenicama, danas, u nekom polupismenom tekstuljku, laže dalje. Nagrađivano piskaralo i sitni picaškandal, a ne novinar, bezobrazno laže da sam prije pet godina 'hodočastio šatorašima'. Naravno, istina je drukčija. Ne suprotna, nego baš drukčija", napisao je prije nekoliko dana Milanović na Facebooku.

> Milanović: Dežulović živi u ekstatičnom bonusu Dalmacije. Tamo budale djeluju bistro

"Predstavnici branitelja su posjetili mene, u kolovozu 2016. u sjedištu Socijaldemokratske partije na Iblerovom trgu, na mom 'terenu'. Nisu hodočastili, nego predložili sastanak. Primio sam ih. Kao što sam ih, godinu dana ranije, pred kamerama Yutela, primio i u Vladi. U šator je 'hodočastio' Plenkošenko. S ove distance, ti ljudi su budistički monasi u odnosu na Ragnara iz Piska", piše.

No Milanović je i ovaj put lagao, baš kao što je lagao o tome da su prosvjednici na nedavno održanom Festivalu bespravne gradnje "svjetina koja je prodrla u privatnu imovinu".

> Milanović priča o "prodiranju svjetine u privatnu imovinu". Laže

Milanović se 2015. pred šatorom rukovao s branteljima koji su tražili smjenu njegova ministra

Naime, tadašnji premijer Milanović je 8. lipnja 2015. godine, u jeku šatoraškog prosvjeda u Savskoj ulici u Zagrebu, došao na sastanak s branteljima u zgradu Ministarstva branitelja ispred koje je bio postavljen šator.

Sastanak je održan u zgradi Ministarstva, ali prije toga Milanović je neposredno pred šatorom obišao brantelje te se s nekima od njih rukovao. 

Ukratko, Milanović itekako jest hodočastio u šator. Odnosno - Dežulović nije lagao, a Milanović jest.

Pogledajte fotografije.

 

Pročitajte više