FOTO Ovo je trojac osumnjičen za ubojstvo mladića (25) u Osijeku

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

POLICIJA je na Županijski sud u Osijeku privela troje osumnjičenih za ubojstvo koje se dogodilo jučer. Podsjetimo, u dvorištu zgrade u Osijeku pronađen je mrtav muškarac. Policija je kasnije objavila kako sumnja na to da se radi o ubojstvu, a danas je objavila detalje zločina.

Ubijen je 25-godišnji mladić, a uhićena su dva muškarca i žena. Napadači su ga mlatili rukama i nogama po glavi i tijelu. 

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja s područja Osijeka počinili kazneno djelo Ubojstvo.

Naime, između 16. i 17. listopada u dvorištu stambene zgrade, u Županijskoj ulici u Osijeku počinitelji su tjelesno napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu", naveli su iz Policijske uprave osječko-baranjske.

"Obavljen je očevid na mjestu događaja kao i nad počiniteljima dok je nad tijelom 25-godišnjaka po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku izvršena obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku", dodali su.

Pročitajte više