FOTO Stečajni upravitelj skinuo lutku s hotela Marjan, pogledajte kako izgleda

Foto: Index

TEK što je preuzeo dužnost stečajnog upravitelja hotela Marjan, splitski odvjetnik Ante Gabelica suočio se s nesvakidašnjim izazovom, lutkom koju je netko prošle noći objesio na vrh hotela.

"Jutros sam bio u Dubrovniku. Dobio sam poziv stečajnog suca Paška Bačića kako na hotelu visi lutka. To mi je bio šok. Zatekao sam djelatnicu rent-a-cara i još jednog momka koji mi je rekao da možda može pronaći put do vrha hotela. Neka vrata su bila zaključana, neka ne. Ja pretpostavljam da je provaljeno. To je bilo zavezano na najprimitivniji način. Konop i ispod lutka odjevena u tanga gaćice. Skinuli smo lutku, ja sam je spremio u spremište i sada sam u policiji, podnijet ću kaznenu prijavu za narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora", ispričao nam je Gabelica. 

Na vrhu hotela nije našao nikakvu poruku koja bi objasnila ovu intervenciju s lutkom.

Gabelica smatra da je sustav zaštite objekta potpuno neadekvatan.  

"Rent-a-car je u najmu betonskog platoa, rade od 8 ujutro do 4 popodne. Angažirali su zaštitarsku tvrtku, oni su od 22 do 6 ujutro. Ima, dakle, praznog hoda. Ogroman prostor, a zaštita nije adekvatna. To bi moralo biti bolje", kazao nam je Gabelica. 

 

Pročitajte više