FOTO Teška nesreća kod Omiša, skršeni auto zaustavio se na rubu provalije

Foto: Dalmacija Danas

OKO 14 sati i 30 minuta dogodila se prometna nesreća na lokalnoj cesti kod Podašpilja u omiškom zaleđu. Kako neslužbeno doznaje Dalmacija Danas, vozač osobnog automobila je uslijed još neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom, a nakon što je udario o zid, vozilo se zaustavilo na samom rubu provalije.

Prometnu nesreću potvrdila je Željka Radošević, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

"Na mjesto nesreće stigli su policija i vatrogasci. Vatrogasci su morali intervenirati, odnosno izvlačiti vozača iz automobila. Nakon što su to napravili, vozač je pri svijesti vozilom hitne pomoći prevezen u splitsku bolnicu. Tamo će se utvrditi narav eventualnih ozljeda.

Zastoja u prometu nije bilo. Policija obavlja očevid nakon kojeg će se znati razlozi koji su doveli do ove prometne nesreće", kazala je Radošević.

Zapovjednik DVD-a Omiš Višeslav Pešić kazao je da je na intervenciji sudjelovalo 12 vatrogasaca s 4 vozila iz DVD-a Omiš i DVD-a Kućiće.

Intervencija je završila u 15:05. Neslužbeno, vozač je starija muška osoba koju su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila jer su mu ostale prikliještene noge.

Pročitajte više