FOTO U Srbiji poginula četvorica mladića. Vraćali su se iz kluba, BMW sletio s ceste

NA CESTI Užice - Zlatibor u mjestu Surduk u Srbiji jutros u 5:30 dogodila se teška prometna nesreća, pri čemu su život izgubila četvorica mladih ljudi.

Poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19). Za volanom je bio Vladimir Milošević (27) koji je izgubio kontrolu nad vozilom, piše Telegraf.rs.

Tragediji je prethodio provod u noćnom u klubu. Nesreća se dogodila oko 5:30 u mjestu Surduk nakon što je automobil udario u rubnik i stijenu, a potom se prevrnuo.

Trojica poginula odmah, četvrti na putu do bolnice

Trojica mladića poginula su na licu mjesta, dok je četvrti preminuo na putu do bolnice.

"Pacijent star 21 godinu dovezen je u bolnicu s povredama zadobivenim u prometnoj nesreći. Intubiran je na terenu, u bolnicu je stigao bez znakova života, bez svijesti, bez pulsa, bez mjerljive tenzije, proširenih neaktivnih zjenica", rekao je dr. Aleksandar Lojanica iz Opće bolnice u Užicu i dodao da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 6:15 proglašena smrt.

BMW slovenskih registracija kretao se iz smjera Užica prema Zlatiboru. Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević je odredila da sutra zbog pogibije četvorice mladića u gradu bude Dan žalosti.

Pročitajte više