Francuski vojnik počinio samoubojstvo pred web kamerom dok je chatao s drugim korisnikom foruma

KORISNIK jednog zdravstvenog foruma doživio je pravi šok kada je mladi francuski vojnik s kojim je  chatao, uživo pred web kamerom počinio samoubojstvo, piše Daily Mail.

22-godišnji Jean-Edouard A. ubio se pucnjem u glavu u domu svog ujaka u Marseillu u južnoj Francuskoj za vrijeme diskusije na forumu Doctissimo.fr.

Slika ubijenog mladića na internetskoj se stranici mogla vidjeti satima nakon nemilog događaja. Korisnik čiji je forumski nadimak "Ravioli", a koji je svjedočio stravičnom činu 22-godišnjaka upozorio je ostale forumaše.

Drugi je korisnik stupio u kontakt s administratorima foruma u Kanadi, koji su zatim otkrili IP adresu računala kojeg je Jean-Edouard koristio. Web stranica zatim je obavijestila Interpol i francusku policiju.

Glasnogovornik dotične internetske stranice Cristophe Clement rekao je kako mladić nije bio čest gost foruma, te da je svoj profil pod nadimkom "Redjohn" otvorio tek nedavno.

Dodao je kako korisnici međusobnim razgovorima često sprečavaju samoubojstva, no u ovom slučaju vrijeme između prijetnje i izvršenja samog suicida bilo je prekratko za ikakav oblik reakcije.

Razlozi koji su naveli mladog vojnika na očajnički čin zasad su nepoznati.

Pročitajte više