Generalturistove web stranice dostupne i na njemačkom i francuskom jeziku

GENERALTURIST je objavio svoje web stranice na njemačkom i francuskom jeziku, te uz postojeće web stranice na talijanskom, engleskom i hrvatskom jeziku, postaje prva hrvatska putnička agencija s petojezičnim web stranicama i on-line prodajom.

Objavom novih jezičnih verzija kvalitetnije će se obraditi tržište njemačkog, a posebice francuskog govornog područja s čijeg tržišta u Generalturistu bilježe 200% povećanje broja dolazaka u Hrvatsku u zadnje dvije godine.

Strateška usmjerenost Generalturista na osvajanje inozemnih tržišta i novih tržišnih segmenata na ovaj način je dobila i potreban alat, koji se već u 2005. godini pokazao izvanredno uspješnim.

Naime, skoro trećina ukupne prodaje produkta Ljeto napravljena je on-line, bez fizičke prisutnosti kupca. Produkt Skijanje bilježi porast on-line prodaje od 110%, a produkti Advent i Nova godina bilježe porast on-line prodaje od čak 300%.

Prema ocjenama žirija Vidi Web Top 100, web stranice www.generalturist.com spadaju u 10 najboljih u Hrvatskoj, u kategoriji internet prodaje. Ovo je značajno priznanje, posebice stoga što je Generalturist jedina putnička agencija u Hrvatskoj s kompletnom on-line autorizacijom kreditnih kartica što uvelike pridonosi sigurnosti on-line kupnje.

Trenutno su on-line najprodavanija adventska putovanja, skijaški aranžmani te ulaznice za Snow Queen Trophy na Sljemenu, a uvedena je i mogućnost on-line plaćanja najma Generalturistovih jedrilica.

Pročitajte više