Glamurozna večer za Diners Club Exclusive članove "Voyage"

OKUPLJANJA članova Diners Cluba Exclusive, upravo su ono što i samo ime kluba govori - raskoš glamura i originalnosti, naglašena osobitim gostima i programom. Večerašnje događanje u prostoru Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu, nova je prilika da se to potvrdi.

"Živjeti u svijetu neograničenih mogućnosti i sloboda odlike su koje članove Diners Cluba Exclusive čine posebnima. Ekskluzivnost sa sobom nosi brojne pogodnosti, u koje će se članovi Diners Cluba Exclusive večeras moći u potpunosti uvjeriti." – naglašava Žarko Kraljević, predsjednik Uprave Diners Cluba.

Najistaknutiji događaj večeri biti će svakako revija Armani Collezioni, koju će članovi DC Exclusive kluba moći vidjeti jedini i prvi u Hrvatskoj. Modeli koji će se nositi dio su kolekcije jesen/zima i tek će nakon revije biti izloženi u novootvorenoj trgovini u Zagrebu. Dodadtna pogodnost za sve DC Exclusive članove, koji su večeras na Voyage večeri, je i popust od 25% na modele koji će biti prikazani.

Voyage, peta "Diners Club Exclusive" večer, tematski je vrlo vješto osmišljena kao putovanje kroz šest prostorija različitog glazbenog, scenskog, modnog i gastronomskog doživljaja: "Ljetnu pozornicu", "Gentlmen`s club", "Talijansku calettu", "Nemo klub", "Sobu s pogledom" i "Damski klub". Večer će glazbeno uljepšati nastup Olivera Dragojevića, kojemu će ovo biti jedini ovosezonski nastup u Zagrebu te Ricarda Luquea i grupe Amigos.

Exclusive kartica objedinjuje ponudu Diners Cluba Adriatic, Generalturista i Budget Rent-a-cara, a s njom Exclusive članovi zaista uvijek mogu sve što zažele. Posebne povlastice i usluge za korisnike Exclusive kartice uključuju bogati nagradni program, različite i prestižne vrste osiguranja i dodatne pogodnosti vezane uz ponudu Generalturista i Budget Rent a Cara. Izdvajamo samo najznačajnije povlastice i usluge ove prestižne kartice, jedine takve na hrvatskom tržištu:
• poseban nagradni program u suradnji s Generalturistom i Budget Rent a Carom;
• besplatnu vožnju automobilom s vozačem Budget Rent a Cara od/do jedne od hrvatskih zračnih luka;
• dopunsko zdravstveno osiguranje za medicinsku pomoć u zemlji i inozemstvu u Addenda osiguranju;
• osiguranje prtljage na putu u inozemstvu;
• osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u zemlji i inozemstvu od 0 do 24 sata;
• dodatno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja na putu u iznosu do 1,500.000,00 kn kod osiguravajućeg društva Aurum d.d.;
• popusti na usluge u salonima Energy Cliniquea;
• 50% popusta za najam ekskluzivinh jedrilice Beneteau iz Generalturistove flote u predsezoni i posezoni;
• organiziranje redovnog servisa osobnog vozila uz korištenje zamjenskog vozila Budget Rent a Cara;
• posebna blagajna za plaćanje mjesečnih računa;
• prednost pri rezervaciji vozila i besplatnu dostavu vozila iznajmljenog u Budget Rent a Caru u mjestima u kojima Budget ima poslovnicu;
• standardne pogodnosti Diners Cluba.

Opširnije možete saznati na internet stranicama www.diners.hr

Pročitajte više