Gordan Maras: Ako Benčić misli da će biti premijerka, onda je bistra kao Grlić Radman

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sandra Benčić bit će premijerska kandidatkinja stranke Možemo na predstojećim parlamentarnim izborima, objavilo je vodstvo te stranke na konferenciji za novinare. "Nakon kraće rasprave 50 članova Vijeća stranke jednoglasno je odlučilo da to bude Sandra Benčić koja je sa mnom dobila mandat da vodi stranku", rekao je supredsjednik stranke Možemo Tomislav Tomašević.

Gordan Maras, bivši ministar iz Milanovićeve vlade i dugogodišnji SDP-ovac, kaže da Benčić nema energiju.

"Nešto iskustva u politici imam. Gledao sam presicu Možemo i predstavljanje kandidatkinje za premijerku Sandre Benčić. Simpatična mi je i ona i većina ljudi koji su bili na pozornici.

Neću otkriti toplu vodu ukoliko kažem da ona neće biti premijerka nakon narednih izbora. Nisam osjetio energiju niti me njihov dosadašnji rad kako u Zagrebu tako i na terenu po Hrvatskoj u to uvjerio", piše Maras.

"Siguran sam da niti ona to ne očekuje. Ukoliko očekuje onda je bistra kao i onaj koji je zaboravio da mora prijaviti dva milijuna eura. Želim im svako dobro i što bolji rezultat na izborima. Na žalost jedini kandidat koji bi sada sigurno uspio dobiti Plenkovića je trenutni predsjednik Hrvatske, ali on se ne može kandidirati na ovim izborima. Nadam se čudu jer dosta je bilo osam godina HDZ-a", napisao je Maras.

Pročitajte više