Grbin Bruni Esih: Uvrijedili ste mojeg oca, očekujem hitnu ispriku

Foto: FAH, Facebook, screenshot: HOP

SABORSKI zastupnik SDP-a Peđa Grbin danas je na Facebooku prozvao kolegicu Brunu Esih zbog, kako piše, klevete.

Njegovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Već nekoliko godina opskurni portali optužuju mog tatu da je za vrijeme Domovinskog rata ubijao hrvatske branitelje. Do sada smo to ignorirali jer se s takvim glupostima niti tata niti ja nismo imali namjeru baviti. Ali, kada takvu klevetu širi i "uvažena" zastupnica Bruna Esih tada sam, na žalost, prisiljen reagirati."

Očekuje ispriku

"Poštovana" kolegice, za početak, moj se tata ne zove V.G. već Slavko Grbin. Kao i mnogi drugi Istrijani '90.-ih je stao u obranu domovine i nikada se zbog toga nije busao u prsa jer je radio ono što je bila njegova dužnost. Uvrijedivši njega, uvrijedili ste Istru, Istrijane i hrvatske branitelje.

Očekujem promptnu ispriku, a do tada dijelim nekoliko slika i link na povijest 1. domobranske bojne Pula, koje je moj tata bio član, možda nešto i naučite", napisao je Grbin.

Grbin je svojom objavom odgovorio na objavu Facebook grupe potpore Brune Esih, koja je danas na Facebooku objavila članak u kojemu se navode ozbiljne optužbe na račun oca Peđe Grbina.

Članak, u kojemu se ne navode konkretni izvori te koji ne potpisuje desničarski portal HOP, Facebook grupa potpore Brune Esih je podijelila uz napomenu "Pročitati ovo obvezno! DIJELI DALJE.."

Pročitajte više