VIDEO Grmoja: Namjeravamo Hanžekoviću uzeti milijune koje je dobio na račun građana pa nas napada

Foto: Hina

GLASNOGOVORNIK i saborski zastupnik MOST-a zagrmio je danas u Saboru tvrdeći da MOST-u podmeću iz HANZA medije jer su najavili promjenu Zakon o HRT-u.



"Vode protiv nas medijski rat. Namjeravamo promijeniti Zakon o HRT-u. Namjeravamo Hanžekoviću uzeti nekoliko milijuna kuna godišnje, z njegovog džepa, koje je ostvario na račun naših najugroženijih građana. I svima je očito da vode medijski rat protiv nas", poručio je Grmoja.

Ustvrdio je da Hanžeković postavlja u svoje medije ljude koji imaju zadatak "rasturiti MOST tamo gdje je MOST najjači. "U Dubrovačko-neretvanskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji", dodaje te pokazuje naslovnicu Slobodne Dalmacije s naslovom "Kum Petrova šefuje s ulice Hrvatskim vodama", a onda je unutra priča o pet djelatnica koje je netko natjerao da lažiraju izvješće o Lećevici. "Istina je drugačija", tvrdi Grmoja i dodaje da je to velika manipulacija.

"Ali poručujem svima, navikli smo primati udarce, ali znamo ih i davati" , poručio je Grmoja dodajući da će MOST uvijek postupati sukladno Zakonu te da nikome neće dopuštati nezakonite radnje.

Pročitajte više