Hanžeković tužio Pernara za klevetu, on poručio: "Isuse, predajem imunitet u tvoje probodene ruke"

Foto: FAH

SABORSKI zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas je na svojem Facebook profilu objavio kako ga je odvjetnik Marijan Hanžeković tužio zbog klevete.

"Sutra u 11 sati se na sjednici mandatno imunitetnog povjerenstva kojeg sam i član pokreće proces skidanja mog zastupničkog imuniteta zbog kaznene prijave koju je protiv mene podnio bogati odvjetnik koji se obogatio preko leđa najsiromašnijih - Marijan Hanžeković.

Tužio me za klevetu, vjerujem da će me Bog zaštititi od tog monstruma i masona, on neka se uzda u đavla kojem služi da će mi imunitet biti skinut. Isuse Kriste predajem svoj imunitet u tvoje probodene ruke", napisao je Pernar.

Pernar za Index: Istina i pravda su na mojoj strani

Index je kontaktirao Ivana Pernara kako bi za nas kratko prokomentirao cijeli slučaj.

"Mene on ne može tužiti dok mi se ne skine imunitet.

Istina i pravda su na mojoj strani, vjerujem da ću pobijediti uz Božju pomoć.

Uz Božju milost, sve će biti dobro, taj delegat Sotone putem Jutarnjeg lista i Globusa uporno vrijeđa mene bez prestanka zadnjih 5 godina, a sad kad sam ja istinu o njemu rekao, sad je uvrijeđen. Naravno, za sve laži koje je on o meni napisao, to mi ne neće ispričati", kazao je Pernar za Index.

Hanžeković: Digao sam tužbu, govorio je da sam monstrum

Marijan Hanžeković za Index je kratko potvrdio da podiže tužbu protiv Pernara.

"S obzirom na njegov neprimjereni rječnik, podigao sam tužbu, i to vezano uz izjave u Dubrovniku, da sam monstrum i razne druge kvalifikacije", kazao je Hanžeković za Index.

Pročitajte više