HČSP: Josipović i Milanović su bili pokrovitelji bala jugo-komunističkih vampira

ČLANOVI Hrvatske čiste stranke prava danas su prosvjedovali ispred Novinarskog doma u trenucima kada se u njemu održavao prijem Srpskog narodnog vijeća povodom pravoslavnog Božića.

HČSP-ovcima je zasmetalo što je SNV odlikovao Josipa Boljkovca i Radu Bulata. "povodom čega SNV odlikuje jugo-komunističke zločince Josipa Boljkovca i Radu Bulata? Je li to možda njihovo sudjelovanje u masovnim pokoljima i genocidu nad hrvatskim narodom kojeg su drugovi izvršili nakon II. svjetskog rata", upitao se u govoru predsjednik Mladeži HČSP-a Frano Čičko.

"Josipović i Milanović pokrovitelji bala jugo-komunističkih vampira"


"Oni ih odlikuju zbog toga što su Josip Boljkovac i Rade Bulat djelima dokazali svoje antihrvatstvo i jugoslavenstvo, i to na najbolji mogući način, masovnim zločinima", sam je na svoje upite odgovorio Čičko koji je SNV nazvao antihrvatskom organizacijom koja je utemeljena na zločinima "jugo-komunizma".

Napao je i predsjednika Ivu Josipovića te premijera Zorana Milanovića za koje je rekao da su pokrovitelji "još jednog bala jugo-komunističkih vampira" te da svojim dolaskom i potporom "pljuju na vlastiti narod za koji se navodno zalažu".

Pročitajte više