HDZ opet udara ispod pojasa: Novinarima dijelili članak sa slikama na kojima SDP-ovka vježba na štangi

HDZ-ove zastupnike ništa neće spriječiti da govore poznate činjenice o SDP-ovim zastupnicima. Kazao je to danas HDZ-ov Frano Matušić koji je nakon zahtjeva SDP-a za raspuštanjem Sabora zbog "crnila, blata i prljavštine koje HDZ širi u Saboru" ekspresno sazvao konferenciju za novinare u Hrvatskom saboru.

Najviše je govorio o suprugu SDP-ove Gordane Sobol, bivšem pomoćniku ministra unutarnjih poslova koji je osuđen zbog zloporabe položaja i ovlasti u vrijeme kada je Ranko Ostojić bio ravnatelj policije.

Onda ponovno udarac ispod pojasa - HDZ-ovci su novinarima podijelili novinski članak iz Nacionala pod naslovom: "Zbog slika Sobol redaljka na Nacionalu u Saboru", u kojem Sobol govori kako na štangi vježba S-faktor, spoj aerobika, joge i plesa.

Matušić je opet ponavljao kako SDP već godinu dana na nedopustiv i skandalozan način vrijeđa Kosor, članove Vlade i HDZ-ove zastupnike.

Sobol je opovrgnula Matušićevu tvrdnju: "Mom suprugu izrečena je prvostupanjska osuđujuća nepravomoćna presuda, na koju je izrečena žalba Vrhovnom sudu, a kako žalbena sjednica Vrhovnog suda još nije održana, ne može niti biti pravomoćne presude", priopćila je.

Pročitajte više