HDZ želi osvojiti Metković pjevačem sa svatova koji je već uhljebljen na sudu

Foto: Facebook

DALIBOR MILAN, pjevač grupe Narona poznate po nastupima na svadbama u dolini Neretve, izgledni je kandidat HDZ-a za gradonačelnika Metkovića. Milan je viši sudski savjetnik na sudu u Metkoviću i o njemu se već pisalo prije 12 godina kada je za vrijeme Vesne Škare Ožbolt započeo svoju sudsku karijeru. Mediji su konstatirali da je posao dobio zahvaljujući stranačkoj vezi. Milan danas kaže da je to prežvakana tema i da o tome ne bi govorio. Pitali smo ga je li bio član DC-a, no nije nam odgovorio.

Ni o kandidaturi za gradonačelnika Metkovića (još) nije bio spreman govoriti.

"Ja odluku još nisam donio, a o tome nije odlučio ni Gradski odbor HDZ-a Metković pa bi sve o tome bilo neozbiljno sa moje strane. Sve će se znati vrlo brzo", kazao nam je Milan.

HDZ-ovci: "S Milanom bi to bili ozbiljni izbori u Metkoviću"

U HDZ-u smatraju da bi Milan bio odličan kandidat za metkovskog gradonačelnika.

"O tome se priča neko vrijeme. Ako bi on bio kandidat, onda bi to bili ozbiljni izbori u Metkoviću. Milan je popularan, svi ga vole. U MOST-u vlada velika nervoza oko njegove kandidature", kazao nam je jedan visokorangirani dalmatinski HDZ-ovac.

Branko Bačić, predsjednik dubrovačko-neretvanskog HDZ-a, kaže kako je Milan ozbiljan kandidat za kandidata za metkovskog gradonačelnika, ali da će o tome trebati odlučiti Gradski odbor HDZ-a Metković.

Grmoja: U MOST-u nema nervoze

Nikola Grmoja kaže kako u MOST-u nema nikakve nervoze oko eventualne kandidature Milana

"Čovjek je na mjestu, no problem je ekipa koja stoji iza njega. Građani će sami procjeniti što smo napravili u posljednje četiri godine", kazao nam je Grmoja.

 

Pročitajte više