Krstulović Opara nakon presice Ustavnog suda: Oporba će opet pozivati na nerede

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

HDZ-ov Andro Krstulović Opara oglasio se nakon objave Ustavnog suda da predsjednik Zoran Milanović ne može biti mandatar čak ni ako podnese ostavku.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Sada je potpuno jasno da velika većina okupljenih predstavnika medija na pressici kod predsjednika Ustavnog suda ne žele razumjeti jasne, odlučne i pravno utemeljene odluke koje su jamstvo čuvanja temeljnih vrijednosti demokratskog poretka u slobodnoj državi. Nevjerojatna razina histeričnog ponašanja vidljivog opetovanjem nelogičnih pitanja je još jednom razotkrila tko i kako izvješćuje našu javnost i kakve sliku o našoj realnosti šalju. Čak su pitali je li Ustavni sud izveo državni udar!

"Osvijestite se. Sve je jasno"

Osvijestite se. Sve je jasno. Bio je upozoren na vrijeme. Odbio je sva upozorenja najpogrdnijim riječima. Rušio je poredak ne poštujući Ustav i zakone. Sve vrijeme kampanje krši Ustav, a mora ga poštivati.

I sada, kada je sve to mirno i razložno svedeno u  jasnom dokumentu- upozorenju Ustavnoga suda, nekim okupljenim novinarima to i dalje nije jasno. Zapravo, jasno im je ali ne žele prihvatiti jedine moguće argumente.

Dio oporbe će pozivati opet na nerede, otpore, pobune. Zagrebačka zastupnica gospođa Puljak nas je, novoizabrane, nazvala kriminalcima... Pokušat će nastaviti stvarati nered i nestabilnost. Neće uspjeti. Hrvatska će biti stabilna, sigurna i mirna", poručio je HDZ-ov Andro Krstulović Opara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.