Načelnik Klisa na Fejsu: Donosimo proračun. Ajmo pojednostavit, napišite što želite

Foto: Facebook

Jakov Vetma, HDZ-ov načelnik općine Klis kod Splita, pozvao je građane da putem Facebooka iznesu svoje prijedloge uoči rasprave o proračunu za sljedeću godinu. Vetma je na čelu Klisa od lokalnih izbora 2013. godine.

"Ajmo pojednostavit. U srijedu donosimo proračun za 2024. godinu. Iako smo ga uputili na e savjetovanje, gdje svatko, po prvi put, ima mogućnost sukreirati sve što ćemo raditi u 2024., evo prilike i da ovdje napišete što želite u sljedećoj godini, a ja ću svaki komentar/prijedlog iznijeti pred vijećnike", napisao je.

Objavio fotku sa Sanaderom

"U ovoj godini, kroz neovisno istraživanje, Općina Klis proglašena je najtransparentnijom općinom u našoj Splitsko-dalmatinskoj županiji. Pa neka i ovaj čin bude u prilog tome da želimo općinu zadovoljnih ljudi, svjesni da ne možemo u svakom trenutku poznavati baš svaki problem i potrebu. Hvala unaprijed", dodao je. 

Inače, Vetma je vjerojatno najpoznatiji po tome što je na 2018. svom Facebook profilu objavio fotografiju sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji na kojoj pozira s bivšim premijerom Ivom Sanaderom. "Kažu da triba imat hrabrosti za ovo objavit na fejsu. Pa eto, pozdrav svima iz Rusije!" napisao je tada Vetma uz sliku na kojoj sa smiješkom pozira sa Sanaderom.

Pročitajte više