HDZ-ov načelnik troši novac Općine Čeminac za predizbornu kampanju HDZ-a: "Mi svima dajemo"

Foto: Čitatelj Indexa

NOVCEM Općine Čeminac u Osječko-baranjskoj županiji financiraju se predizborne kampanje političkih stranaka. Tako su stanovnici Općine ovih dana imali priliku vidjeti kako se uz pomoć službenog vozila komunalnog pogona Općine postavljaju zastavice HDZ-a na rasvjetne stupove.

HDZ-ov načelnik Općine Čeminac Zlatko Pinjuh za Index je rekao kako tu nema ništa spornog te da je Općina dala službeno vozilo na korištenje svakome tko to želi. A ispalo je da su ih tražili samo iz HDZ-a.

"Nikome ništa ne naplaćujemo"

"Odluka Općinskog vijeća je bila da ćemo svim strankama izaći u susret, no nitko nas još nije tražio vozilo osim HDZ-a. No, svima smo izašli u susret pa smo im za predizborne skupove dali Dom kulture u Čemincu. HNS je imao skup prošlog petka, a u subotu HSP i sad će imati HDSSB i SDP. Nikome ništa ne naplaćujemo. Neka se mještani upoznaju sa svim programima", rekao je Pinjuh.

Tvrdi kako ni inače ne iznajmljuju Dom kulture za novce i stanovništvu daju inače prostorije Doma za potrebe karmina.

"Mi smo otišli najdalje u demokratičnosti, dok neki drugi zabranjuju skupove i trgaju predizborne plakate mi svima sve dajemo i izlazimo u susret", rekao je Pinjuh.

Pročitajte više