HDZ-ov načelnik u Orebiću tajniku SDP-a: Razbit ću te! Pederčino! Šupčino!

"RAZBIT ću te! Pederčino! Šupčino!", riječi su koje tajniku SDP-a u Orebiću, Borisu Šuvaku, nakon rasprave o izmjeni prostornog plana županije izgovorio općinski načelnik HDZ-a Tomislav Jurjević, prenosi Večernji list.

Nije to sve, jer Šuvaku je ovaj uglađeni HDZ-ovac psovao i majku, nakon čega je ovaj bio primoran pozvati policiju. Od velikog stresa Šuvak je, prepričavajući verbalni napad Jurjevića, čak i zaplakao.

Nasrnuo i na policajca

"Kad je rasprava završila Jurjević mi je prišao i počeo se derati na mene, psovao mi majku i govorio kako će me razbiti. Udaljio sam se jer me je njega strah zato što je bahat i već mi je ranije pravio probleme", izjavio je za Večernji list Šuvak i dodao da mu je policija, kad ih je pozvao, objasnila kako je bahati Jurjević prošle godine nasrnuo i na njihovog kolegu.

Izrazio je bojazan od toga da slučajno Jurjevića sretne na ulici, jer vjeruje da bi ga ovaj mogao uistinu i napasti. Jurjevićev ispad nakon sjednice pripisuje približavanju lokalnih izbora te činjenicom da da su se razne udruge građana udružile s SDP-om u izražavanju nezadovoljstva vladavinom HDZ-a u toj općini.

"Jad od čovjeka"

Sam Jurjević, naravno, opovrgao je da je on rekao navedene uvrede Šuvaku te da mu je samo skrenuo pozornost na sramotne stvari koje govori o njemu. "Nikada nikome nisam prijetio, a osobito ne takvom jadu od čovjeka", kratko je rekao za Večernji list Jurjević.

Naglasio je i da je to bila samo uobičajena verbalna rasprava, kakvih je na stotine. Tko zna, možda je čovjek u pravu, možda je gore navedeni rječnik svakodnevica tamošnjih političara.

K.S.
Foto: HR Foto (Will joke)

Pročitajte više