HDZ-ov razbijač iz karlovačkog River puba nagrađen mandatom u Županijskoj skupštini

NAJMLAĐI zastupnik u Županijskoj skupštini Karlovačke županije bit će razbijač iz karlovačkog River puba i bivši predsjednik Mladeži HDZ-a Danijel Trupković.

Taj 25-godišnjak je zbog divljanja u studenom prošle godine na Prekršajnom sudu nepravomoćno osuđen zajedno sa svojim stranačkim kolegom Željkom Goršićem. Karlovački su HDZ-ovci bili mudri pa svog bivšeg predsjednika Mladeži nisu izravno kandidirali za to mjesto, što bi im donijelo negativan publicitet u kampanji, nego će Trupković sjesti na mjesto saborskog zastupnika i ravnatelja Opće bolnice Karlovac Nedjeljka Strikića koji ne može biti na obje funkcije.

Ovo je samo logičan nastavak blistave političke karijere mladog HDZ-ovca, jer je u prošlom mandatu bio najmlađi vijećnik Gradskog vijeća Karlovca. Zbog koketiranja s ustaštvom tijekom tog incidenta iz HDZ-a je izbačen Željko Goršić, a nekoliko mjeseci kasnije stranka je isto napravila i sa Ivanom Turkovićem. Trupković je uspio proći kroz sve te čistke te ga je stranka još i nagradila mjestom u Županijskoj skupštini.

I.Kri.
Foto: Radio Mrežnica

Pročitajte više