HDZ-ova mladež objavila fotku nepokupljenih božićnih jelki u Zagrebu: "Nemožemo"

Foto: Mladež HDZ Zagreb

Mladež HDZ Zagreb objavila je na društvenim mrežama fotografiju koja prikazuje desetke nepokupljenih božićnih drvaca pored spremnika za otpad. Tvrde kako je fotografija snimljena danas u Radmanovačkoj ulici u zagrebačkom Sigetu. 

"Nemožemo - platforma beznađa u slobodnom padu! Ta isključiva, pogubljena i posrnula gradska vlast na čelu s Tomaševićem nastavlja, iz dana u dan, iskazivati svoju nesposobnost i nekompetentnost.

U ovom zagrebačkom kvartu, na današnji dan (još uvijek!) stoje odbačena božićna drvca! Iako Zagrepčanke i Zagrepčani redovito plaćaju komunalnu naknadu, koja je sve skuplja. Vjerovali ili ne. Već je korizmeni period, Uskrs je pred vratima - a gradske komunalne službe nisu bile u stanju odraditi svoj posao", poručili su. 

"Kraj agonije koja je zadesila naš Zagreb sve je bliži"

"Čeka li voditelj Čistoće Zagrebački holding još jedan, novi aneks ugovora o radu kako bi ga se potaknulo da radi svoj posao? Ili pak, voditelj Zrinjevca ima 'pametnijeg posla' - namještati javne natječaje? Hoće li sad njih dvojica, Vić i Grgić, po uzoru na svog vođu 'TT-ejca' jedan drugom prebacivati odgovornost?

Dosta nam je propalog eksperimenta ove natražne družbe! Jedno je valjati se po zagrebačkom asfaltu i vezivati se lancima, a drugo voditi veliki sustav kao što je Grad Zagreb! Kraj agonije koja je zadesila naš Zagreb sve je bliži", dodali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.