HDZ-ovac likuje nad ukidanjem Hrvatske uživo: "Maja Sever mrzi sve hrvatsko"

Ilustracija: Index (HRT,Facebook)

"KONAČNO korak naprijed prema javnoj televiziji. Maja Sever postala je najbolji primjer arogantnog i bahatog SDP-ova propagandista koji promovira propalu totalitarističku ideologiju. Licemjerno je da emisiju 'Hrvatska uživo' uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko", objavio je saborski zastupnik HDZ-a i šef splitskog HDZ-a Petar Škorić na svom službenom Facebook profilu.

S Kerumom odmah našao zajednički jezik

Naime, Škoriću se nije svidio ono što je objavio politički tajnik Mosta Nikola Grmoja koji je ustvrdio kako javna televizija postaje privatna Plenkovićeva televizija.

"E moj Grmoja, ni u snu nisam moga vjerovati da ćeš ti i Most Maju Sever štititi", napisao je Škorić inače magistar novinarstva.

Škorić je i potpredsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost a poznat je po svojim stavovima da HDZ nikako ne može podržavati Gay paradu jer su njihova traženja i poruke u "suprotnosti s naravi odnosa između dviju osoba, u suprotnosti su sa svjetonazorom, načinom  života i tradiciji i praktičnog življenja većine građana Splita".

Smatra se da je upravo Škorić zaslužan za suradnju HDZ-a i Željka Keruma u Splitu te za podjelu vlasti u Gradskom vijeću.

Šef splitskog HDZ-a tako je priznao kako obrazloženje o "prepolitičkom sadržaju emisije" ne stoji, već vladajućima smetaju svi oni koji ne misle kao HDZ.

Maja Sever je podijelila Škorićevu objavu te se upitala. Je li ovo stav HDZ-a? 
 

Pročitajte više