HDZ-ovi matematičari: Karamarko nezadovoljan jer su novinari navukli Miloševića da broji pred njima

Foto: Hina

DOMAGOJ IVAN MILOŠEVIĆ sve je prisutne novinare nakon današnjeg sastanka Domoljubne koalicije zabavio brojanjem potpisa koje su navodno sakupili HDZ-ovci od zastupnika.

"Imamo 65 glasova, imamo 68 glasova, imamo 76 glasova", tri su različite brojke i izjave koje je Milošević danas dao u samo jednoj minuti, nakon što su ga ispreskakali novinari.

> Sad znamo zašto je izabran za glavnog tajnika HDZ-a: Milošević broji kao Karamarko

Milošević, koji već danima naglašava kako HDZ ima potrebnu većinu, iako tu većinu i dalje ne pokazuju, rekao je da za novu Vladu imaju 65 glasova. Zatim je brojku povisio na 68, da bi naposlijetku došao do toliko popularne brojke - 76.

"Tvrdili ste da imate 76, a sad kažete 68", bilo je pitanje novinara, kojem je Milošević odgovorio da imaju 76 ruku i to "bez oporbe".

"Imamo 65 članova Sabora bez MOST-a, tu je plus tri, 68 sa strankom Bandić Milan 365. Ne računamo na oporbu", rekao je Milošević.

Tomislav Karamarko nije zadovoljan činjenicom da je njegov glavni tajnik podlegao pod pritiskom neugodnih pitanja novinara. On je ipak uspješniji u izbjegavanju davanja odgovora. Milošević će morati još malo vježbati.

"Ma pustite sad to, šta je brojao pred vama? Kako se dao tako jeftino navući", zapitao se Karamarko.

Pročitajte više