Hicem iz pištolja ranio boksača Tomasovića, za 150 tisuća kuna može na slobodu

Foto: Shutterstock, screenshot: YouTube

VEDRAN VUJEVIĆ, osumnjičen za ranjavanje boksača Marija Tomasovića, odveden je u splitski zatvor nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Na slobodu bi mogao izaći ako postane pravomoćna odluka o jamčevini od 150 tisuća kuna. Nema sumnje da će se Državno odvjetništvo žaliti na takvu odluku suda.

Vujević je prije 10 dana hicem iz pištolja ranio Tomasovića u koljeno, a zapucao je i prema njegovom kolegi Gordanu Jukiću koji je pravim čudom izbjegao metak. Policija je odmah pokrenula potragu, no Vujević kao da je u zemlju propao. Jučer se pojavio u sjedištu splitske policije u društvu branitelja Jadrana Franceschija.

Vujević tvrdi da je zapucao u strahu i da ih nije htio ubiti. Tomasović i Jukić tražili su ga dva dana kako bi porazgovarali o incidentu u splitskom klubu. Vujević je nasrnuo na jednog gosta pa su ga izbacili. Tomasović i Jukić htjeli su mu poručiti da više nije dobrodošao, no Vujević je očito mislio da neće završiti samo na verbalnom upozorenju.

Pretpostavlja se da ne bi trebao imati većih problema sa plaćanjem jamstva. Prije koju godinu Vujević je izgorio luksuzni terenac BMW X6, vrijedan pola milijuna kuna.

Pročitajte više