HNS zahvalio biračima: Utisnut ćemo Hrvatsku na političku kartu svijeta

HRVATSKA narodna stranka zahvalila se svim građanima i građankama Hrvatske koji su izašli na parlamentarne izbore i glasali za liste Kukuriku koalicije.

Iz HNS-a ističu da su osim ukupnom pobjedom koju su ostvarili sa svojim partnerima, posebno zadovoljni i rezultatom stranke. "14 saborskih zastupnika, uključujući Vladimira Bileka izabranog u 12. izbornoj jedinici, jamstvo su da će vrijednosti za koje se zalažemo, vrijednosti slobodnog društva i slobodnog pojedinca kojem se država ne miješa u privatni život, imati snažan glas u novom sazivu Hrvatskog sabora", istaknuli su u priopćenju iz HNS-a.

"Temeljni cilj je stvaranje novih radnih mjesta"


"U Vladi ćemo dati odlučan doprinos jačanju hrvatskog gospodarstva s temeljnim ciljem stvaranja novih radnih mjesta, a samosvjesnom i odlučnom vanjskom politikom utisnut ćemo Hrvatsku na političku kartu Europe i svijeta", dodaju iz HNS-a. Poručuju da su i u svim ostalim politikama spremni na "konstruktivan doprinos" u svrhu konačnog cilja - boljeg života kakvog svi zaslužujemo.

Podsjetimo, prema posljednjim podacima DIP-a na jučerašnjim izborima Kukuriku koalicija je osvojila 80 glasova, plus jedan mandat manjina, a HDZ 44 plus tri iz dijaspore.
    

Pročitajte više