Hodak traži po 200 tisuća kuna od Globusa i Nacionala

TUŽBOM koju je Zvonimir Hodak najavio nakon što je tjednik Globus objavio da je njegova ubijena kćer bila u ljubavnoj vezi s njegovim klijentom Vladimirom Zagorcem, pa je za njim bez dokaza i imenovanja izvora objavio i Nacional, obitelj će od oba lista tražiti naknadu za duševne boli u visini od 200 tisuća kuna.

Globus je, podsjetimo, objavio fotomontažu na kojoj Ivana Hodak sjedi u krilu Vladimiru Zagorcu, a na kojoj samo u kutu stoji da se radi o ilustraciji. Hodak je u intervjuima, što se tiče "nekoliko nezavisnih izvora" koji su tjednicima "potvrdili" da su se Hodakica i Zagorec nalazili i čuli telefonom, kazao da se radi o policiji odnosno Ivaninim prijateljicama - Jeleni Perčin i Maji Pedišić.

U tužbi protiv listova navode da je Ivani Hodak zbog imputiranja veze s oženjenim muškarcem, ocem dvoje malodobne djece, na ružan način narušeno dostojanstvo i ugled. Dodaju da je njihova kći, čiji je život nasilno prekinut u 26. godini, živjela uzorno i moralno te su tekst i fotomontaža "skrnavljenje uspomene na njihovu tragično preminulu kćer".

A.B.
Foto: Globus

Pročitajte više