Horvatinčić kraj radova proslavio uz muziku i vojnike, aktivisti organizirali "bal vampira"

KONTROVERZNI poduzetnik Tomislav Horvatinčić danas je uz muziku proslavio završetak grubih radova na Cvjetnom trgu, a u isto vrijeme su aktivisti iz Prava na grad i Zelene akcije organizirali mali prosvjed s vampirima.

Poduzetnik je na proslavu doveo i svoje zaštitare koji su bili obučeni u vojne uniforme na kojima je bio grb, ispod kojeg je pisalo obitelj Horvatinčić. Jučer je poduzetnik na konferenciji za novinare kazao kako će kvadrat stana u njegovom trgovačko-stambenom kompleksu u centru Zagreba stajati i do 8500 eura te se pohvalio i kako već ima neke kupce za stanove.

Svima je oprošteno

Uvjeravao je okupljene da će građani od toga projekta imati koristi, a otvorit će se i tisuću novih radnih mjesta. Horvatinčić je povodom završetka radova aktiviste koji su danima prosvjedovali nazvao "prijateljima". "Sve što želim sebi, neka bude i njima, svima je oprošteno", kazao je jučer Horvatinčić.

Dodao je kako će i građani imati mnogo koristi od tog projekta, jer se šetnica prostire na 2500 četvornih metara. "Nadam se da će mi aktivisti oprostiti kad vide šetnicu i puno javne koristi od ovog projekta", kazao je Horvatinčić. Očito mu aktivisti još nisu oprostili.

Pročitajte više