Hrstić tvrdi da nije prijetio policajcu: Dabogda svoju djecu ne vidio ako sam to napravio!

NEVEN HRSTIĆ priveden je večeras istražnom sucu Županijskog suda u Splitu zbog prijetnje policajcu iz Drašnica, kojem je, inače, posuđivao novac. Policajac ga je lani kazneno prijavio zbog lihvarskog ugovora i reketa. Prema njegovim tvrdnjama, sinoć je Hrstić navratio do njegovog doma. U kući je bila samo policajčeva maloljetna kći, koja Hrstića nije vidjela, ali mu je prepoznala glas.

Oca je nazvala nakon dvadesetak minuta te mu plačući prepričala što se dogodilo. Tvrdi da je Hrstić kazao da će ih sve pobiti i kuću zapaliti. 

Tražio da ga stave na poligraf...

"Dabogda svoju djecu ne vidio, ako sam to napravio", kazao je sucu Nevenu Cambiju privedeni na rubu plača. Tvrdi da nije prijetio, štoviše, da uopće nije dolazio pred kuću policajca, jer ima sudsku zabranu približavanja i kontaktiranja. 

Ima i alibi. Bio je u Drašnicama sa većim društvom, častili su se neki radnici. "Policija lako može provjeriti moj mobitel, a ponudio sam i da me stave na poligraf, no to ipak nisu učinili", branio se Hrstić. Razmišlja o podnošenju kaznene prijave za lažno prijavljivanje.

Slučaj stoji prilično tanko pa je Hrstić nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode.

Pročitajte više