Hrvatska poštanska banka otvorila podružnicu u Dubrovniku

HRVATSKA POŠTANSKA BANKA otvorila je prvu podružnicu s poslovnicom u Dubrovniku nastavljajući svoju strategiju regionalnog širenja. Time je Dubrovnik, uz Vukovar, Vinkovce, Varaždin, Pulu i Split, postao šesti grad u kojemu će Hrvatska poštanska banka građanima i poduzetnicima nuditi svoje financijske proizvode i usluge.

Poslovnicu smještenu u poslovnom centru grada u zgradi Hrvatske pošte, strateškog partnera banke, otvorio je Ivan Sladonja, član Uprave Hrvatske poštanske banke, a nazočnim gostima obratio se i Jadranko Mijalić, član Uprave Hrvatske pošte, te Antun Kisić, dogradonačelnik Dubrovnika.

U novootvorenoj poslovnici u Vukovarskoj 28 Hrvatska poštanska banka će ponudom svojih usluga i proizvoda građanima i tvrtkama pružati potporu i poticati daljnji razvoj lokalnog gospodarstva.

Ivan Sladonja uručio je darovnice od 25 tisuća kuna Ilijani Stojanović, ravnateljici Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe "Maslina", i Tomislavu Anđelkoviću, ravnatelju Dnevnog centra za rehabilitaciju i radne aktivnosti – Dubrovnik.

Pročitajte više